Гуру Песен
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

XAXAXA - 2 milioni trkalački kamenja | Текст песни и Перевод на русский

2 МИЛИОНИ ТРКАЛАЧКИ КАМЕЊА

Подобро 10 лава него стадо овци,
подобро светци терористи него лажни вмро-вци.
Ко Де Ниро во Таксист, еден ден си херој , утре на црн лист.

Не верува на анархист, од Ге-Ге комунист
Верува во Исус, Верува во Џегер
Ко Де Ниро во Таксист, еден ден си херој , утре на црн лист.

Го бара Ото , Го бара Ниче , некој да не води и владее
Каде е кралот, капитенот, да стави лента, да победиме
Александар или Тито, некој да прави клизачи,
Да се јаде, да се пие , да се слави победата, не џабе сме избирачи.

----------------------------------------------------------

2 MILLION ROLLING STONES

Better 10 lions than a herd of sheep
Better saint terrorists than fake VMRO supporters
Like De Niro in Taxi Driver, one day a hero, the other on a backlist.

Doesn’t believe an anarchist, a Ge-Ge communist
Believes in Jesus, Believes in Jagger
Like De Niro in Taxi Driver, one day a hero, the other on a backlist.

Looking for Otto, Looking for Nietzsche, someone to be led and ruled by
Where is the king, captain, to put a ribbon, so we would win
Alexander or Tito, someone is doing a slide tackle,
To eat, to drink, to celebrate victory, we are voters for a reason.

Еще XAXAXA

Популярное сейчасВидео