Гуру Песен
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Xaxaxa - Ova E Tvoj Grad | Текст песни и Перевод на русский

ОВА Е ТВОЈ ГРАД

Ова е твој град,тука се се случува
И нема друго место,време,судбина(не очекувај).
Ова е твој град,твој личен плоштад
И дозволиш ли еднаш да не те прашаат(се ќе разрушат.)
Чекори и сонувај,и очекувај... од овој (твојот )град
Ова е твој град,срушена тврдина
И сега нема смисла да ја дигаме.
Ова е твој град,твоја судбина
Рамен е и добар за љубов,одење
Оди заљуби се.

--------------------------------------------------------------------

THIS IS YOUR TOWN

This is your town, it all happens here
And there’s no other place, time, destiny (don’t hold your breath).
This is your town, your personal square
And if you once let them not to ask you (they’ll destroy it all).
Walk and dream on, and expect… from this (your) town
This is your town, a demolished fortress
And there’s no sense rebuilding it now.
This is your town, your destiny
Flat and good for love, walking
Go and fall in love.

Еще Xaxaxa

Популярное сейчасВидео