Гуру Песен
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Xaxaxa - Sami maži i ženi | Текст песни

САМИ МАЖИ И ЖЕНИ

Ги сакам моите учители
Емпириски херои улични
Родители и маалски фајтери
На планета земја сите родени.

Ми кажаа дека ќе сум сам
Додека не признаам
Дека не знам точно сега што правам
Дека сакам да научам.

Сами мажи, жени,мажи, жени...сами мажи, жени.

Им простувам на сите “другари”
Државни клети шпиони.

Сами мажи, жени,мажи, жени...сами мажи, жени.


Еще Xaxaxa

Популярное сейчасВидео