Гуру Песен Популярное
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

XAXAXA - Sivomaslinesti i maskirni | Текст песни

Сивомаслинести и маскирни,тоа не се бои вистински
Создадени да обојат,кукли што убиваат
Служат и дресираат,убијци на твојот град.
Сивомаслинести и маскирни,кријат стари наци гадови
Тренирани да создадат кучиња на војната
Гризат,распарчуваат деца на цвеќињата.
Сивомаслинести и маскирни, кријат стари наци доктори
Обучени да создадат реплика на днк
Скриени во џунглата на насилство и забава.

Еще XAXAXA

Популярное сейчас

Видео