Гуру Песен Популярное
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Xaxaxa - Sivomaslinesti Maskirni | Текст песни и Перевод на русский

СИВОМАСЛИНЕСТИ И МАСКИРНИ

Сивомаслинести и маскирни,тоа не се бои вистински
Создадени да обојат,кукли што убиваат
Служат и дресираат,убијци на твојот град.
Сивомаслинести и маскирни,кријат стари наци гадови
Тренирани да создадат кучиња на војната
Гризат,распарчуваат деца на цвеќињата.
Сивомаслинести и маскирни, кријат стари наци доктори
Обучени да создадат реплика на днк
Скриени во џунглата на насилство и забава.

--------------------------------------------------------------------

OLIVE-GREY AND CAMOUFLAGE

Olive-grey and camouflage are not really colours
They’re made to colour the killing mannequins
They serve and they coach the killers of your town
Olive-grey and camouflage hide old Nazi bastards
Trained to create the dogs of wart
They bite, they dismember flower children.
Olive-grey and camouflage hide old Nazi doctors
Equipped to create a DNA replica,
Hidden in the jungle of violence and fun.

Еще Xaxaxa

Популярное сейчас

Видео