Гуру Песен
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

XAXAXA - Ti što voziš velosiped | Текст песни

Ти што возиш велосипед, зошто тоа така е
Се грижиш за природата или за стомачните?
Ти што возиш велосипед, зошто тоа така е
Дури и на минус 10 ти си на улиците.

Не е ништо од тие две, едноставно сум сиромашен
Немам пари за друг превоз, ги користам нозете.
Не е ништо од тие две, едноставно сум заробен
Немам пари за друг траспорт, ги користам рацете.

Ние вртиме, ние дишеме, глави од трибините
Ние навиваме, ние викаме, пароли пишуваме…секој ден.
Ние вртиме, ние сме гладните, мораме да јадеме
Мораме да вртиме, ние гуми лепиме, мораме да стигнеме...секој ден.

Еще XAXAXA

Популярное сейчасВидео