Гуру Песен
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Xaxaxa - Vtora smrt | Текст песни

Дали некој им ги брои, лицата избришани
лесно, е секого од фотo да го извадиш.
Првата смрт: насилна. Два метра под земјата.
Не им се допаѓаше, и само те избришаа.
Втората смрт е техничка , лажна фотографија.
Никој не се сеќава, не си ни историја.
Збришан си од лицето на земјата, ти исчезна
Прва, втора смрт...таква им е играта.
Да !Умрев пак!Да! Умрев пак!
Еднаш те родија, два пати те умреа
Имаат други закони, државата, природата
Колку има вакви случаи, на двапати умрени
Нивната историја не е исто што и нашата.
Да !Умрев пак!Да! Умрев пак!

Еще Xaxaxa

Популярное сейчасВидео