Гуру Песен
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

XAXAXA - Vrati Go Toj Proklet Den | Текст песни


Врати го тој проклет ден,погледни го во очите
И сам,побарај
Нема никој друг да разбере.
И што да се очекува,стално тој заборава
На тој,суров дел
Дека тогаш ти си отсутен.
Врати го тој проклет ден,барај му внимание
И сам,побарај
Сега барај да те разбере.
И пред да ти се надреди,немој да заборави
На тој,свет дел
Ова е твојот проклет ден.
И никој нема да ти побара
Сам си момче,твоја е главата
Дај научи да кажеш што сакаш
И извикни: Ова е мојот проклет ден
Врати го тој проклет дел,од тебе што е изваден
И сам,прочепкај
Најди место во градите
И пред да ти се засади,немој да заборавиш
На тој,мал дел
Чувај си го во градите.

Еще XAXAXA

Популярное сейчасВидео